06-55762624 Heeft u een vraag? Neem vandaag nog contact op!

Telescoopbewassing in Rotterdam

Het beeld van de glazenwasser die de ramen reinigt op een ladder met een inwasser, een raamwisser en een rijkelijk schuimend reinigingsmiddel is ook u vast vertrouwd. Maar bent u ook bekend met telescoopbewassing? Ook dit is een handmatige manier van ramen wassen, maar dan met zogeheten telescoopstokken en zonder reinigingsmiddel. All-in-Clean Glazenwasserij biedt in Rotterdam biedt deze milieuvriendelijke wijze van glasbewassing aan.

Wat is telescoopreiniging?

Telescoopbewassing is weliswaar ook handmatig, maar de glazenwasser werkt met telescoopstokken vanaf de begane grond. Een erg veilige manier van werken dus voor de glazenwasser! Maar ook niet te vergeten voor de omgeving van uw bedrijf. Bij telescoopreiniging wordt gebruik gemaakt van een zachtharige borstel op een telescoopstok, waarmee de glazenwasser de ramen borstelt en spoelt. Hierbij reinigt hij ook de omlijstingen van de ramen. Hierbij kan ook tot en met de zesde etage bereikt worden tot maximaal 24 meter hoogte. Ook is het mogelijk om horizontaal te werken, bijvoorbeeld op 10 meter hoogte en 12 meter in de breedte.

Hoe schoon is telescoopbewassing?

Misschien vraagt u zich af hoe uw ramen schoon kunnen worden zonder reinigingsmiddel. Het water dat wij gebruiken bij telescoopreiniging is gedemineraliseerd. Dit pure, kalkloze water heeft een reinigende werking. Hierdoor hoeft de glazenwasser dus geen reinigingsmiddel te gebruiken, wat het milieu ten goede komt. Bij telescoopbewassing is het belangrijk dat de glazenwasser de ramen goed spoelt, zodat al het vuil van de ramen en kozijnen verwijderd wordt. Het schone, pure, gedemineraliseerd water dat achterblijft droogt streeploos op en hoeft niet meer verwijderd te worden.

Voordelen van telescoopbewassing

Met telescoopbewassing geniet u gegarandeerd langer van uw schone ramen. Omdat er geen reinigingsmiddel wordt gebruikt drogen de raamoppervlakken volledig vlekvrij op. Hoe secuur ook, bij gebruik van een reinigingsmiddel blijven er altijd zeepresten achter en daar hecht makkelijk vuil aan. Bovendien heeft u er minder last van als wij bezig zijn, in de meeste gevallen zijn er namelijk geen steigers, ladders en hoogwerkers nodig. Zowel voor glas, gevelbeplating en gevelreclame kan All-in-Clean Glazenwasserij in Rotterdam deze manier van wassen toepassen.

Benader nu All-in-Clean Glazenwasserij in Rotterdam!