06-55762624 Heeft u een vraag? Neem vandaag nog contact op!

ALL-IN-CLEAN Glazenwasserij

Glazenwasserij & Telescoopbewassing

All-in-Clean in Pijnacker bestaat al sinds 1996 en is uw specialist in glasbewassing, zowel voor bedrijven als particulieren. Onze klantenkring bevindt zich in een groot deel van de Randstad, met name in de regio Zuid-Holland in onder andere de plaatsen Delft, Rotterdam, Berkel en Rodenrijs en Zoetermeer.

Wij werken uitsluitend met vaste en vakkundige glazenwassers. Zo komt er altijd een bekende en vertrouwde glazenwasser bij u langs. Al onze glazenwassers zijn VCA http://www.vca.nl/home/homepage.aspx en IPAF http://www.ipaf.org/nl/ gecertificeerd. Dankzij deze gedegen scholing en ruime praktijkervaring kunnen onze glazenwassers vrijwel alle soorten panden voorzien van schone ramen voorzien.

All-in-Clean werkt uiteraard volgens alle gestelde eisen en richtlijnen van de Arbowet. Onze materialen voldoen aan alle eisen en worden jaarlijks gecontroleerd en gekeurd. Graag lichten wij ons bedrijf en onze werkwijze nader toe in een persoonlijk gesprek.

Zijn uw ramen weer helder schoon door een glazenwasser van All-in-Clean, dan gaat er een wereld voor u open! U ziet alle details in de buitenwereld weer, het licht krijgt alle kans om naar binnen te stromen en uw interieur volledig tot zijn recht. Een professionele glazenwasser inhuren is dus een comfort dat u uzelf niet wilt ontnemen!

Wilt u graag meer informatie, een afspraak maken of een vrijblijvende offerte ontvangen? Neem dan snel contact op met ons.

All-in-Clean biedt u een heldere blik!