06-55762624 Heeft u een vraag? Neem vandaag nog contact op!

Glazenwasserij

Ramen gewassen door All-in-Clean zorgen voor een beter werkklimaat en professionele uitstraling van uw bedrijf. Tevens reinigen onze glazenwassers bij de periodieke glasbewassing uw kozijnen en houtwerk, wat de levensduur verlengd. All-in-Clean maakt enkel gebruik van gekeurd klimmateriaal, zoals ladders, steigers en hoogwerkers. Hierdoor kunnen onze glazenwassers ramen flexibel en vakkundig met de hand bewassen met een grondig resultaat als gevolg.

Maar ook als particulier is het vaak zeker de moeite waard om periodiek een glazenwasser in te huren. Ramen op de eerste, tweede of zelfs derde verdiepingen komen zo ook aan bod. U gaat zelf immers niet snel op een ladder staan of uit het raam hangen om uw ramen aan de buitenkant te bewassen. Dit kan zelfs gevaarlijk zijn! En u wilt op deze verdiepingen ook prettig naar buiten kunnen kijken. Een glazenwasser werkt zelfstandig, dus u hoeft er niet eens voor thuis te blijven.

Behalve schone ramen gaan ook uw kozijnen en houtwerk langer mee. Deze krijgen gedurende het jaar namelijk veel te verduren. Vooral buitenkozijnen worden permanent blootgesteld aan zonlicht, vuil, luchtvervuiling, neerslag en insecten. Hierdoor verliezen kozijnen en houtwerk hun natuurlijke glans, kleur en duurzaamheid. Het regelmatig laten reinigen door All-in-Clean verlengt dus de levensduur van uw kozijnen en houtwerk.

All-in-Clean beschikt over een hoogwerker met een kniktelescoop, waardoor ramen op tweede, derde en eventueel vierde etages ook gewassen kunnen worden. Een hoogwerker is een perfect middel voor glasbewassing. Het biedt glazenwassers de mogelijkheid om te werken tot op 24 meter hoogte. Daarnaast heeft onze hoogwerker het voordeel dat hij 360 graden draaibaar is, waardoor moeilijk bereikbare plekken verleden tijd zijn. De All-in-Clean hoogwerker van Nissan stamt uit 2013 en is dus gebouwd volgens de laatste technieken.

All-in-Clean is actief lid van het Glas- en Gevelreinigersgilde “Glashelder“.