06-55762624 Heeft u een vraag? Neem vandaag nog contact op!

Glazenwasserij in Pijnacker

Laat u uw ramen reinigen door All-in-Clean Glazenwasserij in Pijnacker, dan zal dit niet alleen resulteren in een professionele uitstraling van uw bedrijf maar ook een beter werkklimaat. Bij de periodieke glasbewassing reinigen wij tevens uw kozijnen en houtwerk. Bij All-in-Clean Glazenwasserij in Pijnacker maken onze glazenwassers enkel gebruik van gekeurd klimmateriaal, zoals ladders, steigers en hoogwerkers. Hierdoor kunnen zij uw ramen flexibel en vakkundig met de hand bewassen met een grondig resultaat als gevolg.

Glazenwasserij voor particulieren

Niet alleen bedrijven maar ook als particulier heeft u er vaak baat bij om periodiek een glazenwasser in te huren. Ramen op de eerste, tweede of zelfs derde verdiepingen komen zo ook aan bod. U wilt op deze etages natuurlijk ook optimaal naar buiten kunnen kijken. U doet het wel even zelf, denkt u misschien? Er bestaan uiteraard de nodige manieren, naast zelf op een ladder staan of uit het raam hangen, om uw ramen aan de buitenkant te bewassen. Toch haalt dit het niet bij de professionaliteit van glazenwassers. Bovendien werken zij zelfstandig. Ervoor thuisblijven hoeft dus niet!

Reiniging kozijnen en houtwerk

Omdat onze glazenwassers tevens uw kozijnen en houtwerk meenemen tijdens het ramen wassen, verlengt dit de levensduur aanzienlijk. Door de jaren heen krijgt uw houtwerk namelijk veel te verduren. Zo worden buitenkozijnen continu blootgesteld aan luchtvervuiling, neerslag, zonlicht, vuil en insecten, waardoor ze hun natuurlijke glans en kleur verliezen. Het periodiek uw ramen laten reinigen door All-in-Clean Glazenwasserij in Pijnacker verlengt dus gegarandeerd de levensduur van uw kozijnen en houtwerk.

Glazenwasserij

All-in-Clean Glazenwasserij in Pijnacker werkt met een hoogwerker met kniktelescoop, waarmee onze glazenwassers ook de ramen op de tweede, derde en eventueel vierde verdieping kunnen bewassen. Een hoogwerker is het perfecte instrument om ramen tot op grote hoogte te bewassen. Onze glazenwassers kunnen hiermee tot op 24 meter hoogte werken. Daarbij is de hoogwerker in staat om 360 graden te draaien, waardoor moeilijk bereikbare plekken tot het verleden behoren. Onze hoogwerker van Nissan stamt uit 2013 en is gebouwd volgens de modernste technieken.